Adatvédelmi irányelvek
utolsó frissítése: 2022. november
12. Hatálybalépés dátuma: 2022. november 12.

Jelen Adatvédelmi szabályzat a PERRY 2000 Szolgáltató Betéti Társaság, Csomád, Kossuth Lajos út 103. szám, Magyarország 2161, e-mail: info@perry2000.hu, telefon: +36703285560, PERRY 2000 Szolgáltató Betéti Társaság szabályzatát írja le az Ön által megadott adatok gyűjtésére, felhasználására és nyilvánosságra hozatalára vonatkozóan. gyűjtünk, amikor weboldalunkat ( https://perry2000.hu ) használja. (a szolgáltatás”). A Szolgáltatás elérésével vagy használatával Ön hozzájárul adatainak gyűjtéséhez, felhasználásához és közzétételéhez a jelen Adatvédelmi szabályzattal összhangban. Ha nem járul hozzá, kérjük, ne érje el és ne használja a Szolgáltatást.

Ezt az Adatvédelmi szabályzatot bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatjuk, és a felülvizsgált Adatvédelmi szabályzatot közzétesszük a Szolgáltatáson. A felülvizsgált Szabályzat a felülvizsgált Irányelv Szolgáltatásban való közzétételétől számított 180 napon belül lép hatályba, és a Szolgáltatáshoz való további hozzáférés vagy a Szolgáltatás ezen idő utáni használata a felülvizsgált Adatvédelmi szabályzat elfogadását jelenti. Ezért javasoljuk, hogy rendszeresen tekintse át ezt az oldalt.

 1. AZ ÁLTALUNK GYŰJTÖTT INFORMÁCIÓK:Az alábbi személyes adatokat gyűjtjük és dolgozzuk fel Önről:
  1. Név
  2. Email
  3. Mobil
 2. HOGYAN HASZNÁLJUK FEL AZ ÖN ADATAIT:Az Önről gyűjtött információkat a következő célokra használjuk fel:
  1. Marketing/ Promóció
  2. Adminisztrációs információk
  3. Célzott reklámozás
  Ha az adatait bármilyen más célra szeretnénk felhasználni, beleegyezését kérjük, és adatait csak a hozzájárulása megérkezésekor, majd csak arra a célra használjuk fel, amely(ek)hez a hozzájárulást megadjuk, kivéve, ha a törvény.
 3. AZ ÖN ADATAINAK MEGŐRZÉSE:Személyes adatait 30 napig megőrizzük nálunk, vagy ameddig szükségünk van rájuk az adatgyűjtés céljainak teljesítéséhez, a jelen Adatvédelmi szabályzatban részletezett módon. Előfordulhat, hogy bizonyos információkat hosszabb ideig meg kell őriznünk, például nyilvántartást/jelentést kell készítenünk a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően, vagy más törvényes okokból, például törvényes jogok érvényesítése, csalásmegelőzés stb. (közvetlenül vagy közvetve) korlátlan ideig tárolható.
 4. AZ ÖN JOGAI:Az alkalmazandó jogtól függően jogosult lehet személyes adataihoz való hozzáféréshez és azok helyesbítéséhez vagy törléséhez, vagy másolatot kaphat személyes adatairól, korlátozhatja vagy tiltakozhat az adatok aktív kezelésében, kérhet tőlünk, hogy osszuk meg (hordozzuk) személyes adatait. tájékoztatást egy másik jogalany számára, visszavonja az adatainak feldolgozásához nekünk adott hozzájárulását, a törvényes hatósághoz benyújtott panasz benyújtásának jogát, valamint az alkalmazandó törvények alapján esetlegesen releváns egyéb jogokat. E jogainak gyakorlásához írjon nekünk az info@perry2000.hu címre. Kérésére a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően válaszolunk.Vegye figyelembe, hogy ha nem engedélyezi számunkra a szükséges személyes adatok gyűjtését vagy feldolgozását, vagy visszavonja a hozzájárulását ezeknek a kívánt célokra történő feldolgozásához, előfordulhat, hogy nem tudja elérni vagy használni azokat a szolgáltatásokat, amelyekhez az Ön adatait kérte.
 5. COOKIE-K STB.Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan használjuk ezeket és az Ön választásait ezekkel a nyomkövetési technológiákkal kapcsolatban, kérjük, tekintse meg Cookie-szabályzatunkat.
 6. BIZTONSÁG:Az Ön adatainak biztonsága fontos számunkra, és ésszerű biztonsági intézkedéseket foganatosítunk annak érdekében, hogy megakadályozzuk az irányításunk alatt lévő adatainak elvesztését, visszaéléseit vagy jogosulatlan megváltoztatását. A benne rejlő kockázatok miatt azonban nem tudjuk garantálni a teljes biztonságot, következésképpen nem tudjuk garantálni vagy garantálni az Ön által nekünk továbbított információk biztonságát, és ezt saját kockázatára teszi.
 7. HARMADIK FÉL LINKJEI ÉS AZ ÖN ADATAINAK FELHASZNÁLÁSA:Szolgáltatásunk tartalmazhat hivatkozásokat más, nem általunk üzemeltetett weboldalakra. Ez az adatvédelmi szabályzat nem foglalkozik harmadik felek adatvédelmi szabályzatával és egyéb gyakorlataival, ideértve bármely olyan webhelyet vagy szolgáltatást üzemeltető harmadik felet, amely a Szolgáltatáson található hivatkozáson keresztül érhető el. Nyomatékosan javasoljuk, hogy tekintse át minden felkeresett webhely adatvédelmi szabályzatát. Nincs ellenőrzésünk és nem vállalunk felelősséget harmadik felek webhelyeinek vagy szolgáltatásainak tartalma, adatvédelmi irányelvei vagy gyakorlata felett.
 8. PANASZ / ADATVÉDELMI TISZTVISELŐ:Ha kérdése vagy aggálya van a rendelkezésünkre álló adatainak feldolgozásával kapcsolatban, forduljon panaszkezelési referensünkhöz a PERRY 2000 Szolgáltató Betéti Társaság, 2161 Csomád, Kossuth Lajos út 103. szám, email: info@perry2000.hu címen. Aggályait a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kezeljük.